Nieuwe HAN minor van start in samenwerking met de Digitale Rivier

Vandaag is een nieuwe stap gezet in de samenwerking van Rijkswaterstaat en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), partners in het innovatieprogramma de Digitale Rivier.

Het afgelopen jaar heeft Rijkswaterstaat in een vijftal kort cyclische experimenten ervaring opgedaan met de innovatieve ‘1:10:100 aanpak’ van de HAN. De opzet van 1:10:100 bestaat uit drie cyclussen, met een steeds langere tijdsduur (1 dag, 10 dagen, 100 dagen), waarbij in elke cyclus een volledig ontwerpproces wordt doorlopen. Met deze aanpak kan een goede invulling worden gegeven aan het ‘samen leren experimenterend innoveren’, de doelstelling van de Digitale Rivier.

Het goede nieuws is dat vandaag een nieuwe HAN minor van start is gegaan, een mooie volgende stap in onze samenwerking. Studenten, docenten en projectpartners zijn in een online workshop aan de slag gegaan met de belevingskwaliteit en het beheer van het gebied de Noordwaard.

Dank aan onder andere Hendrik Postma (HAN), Henk van Rheede, Frederik de Raat en Mark van Diemen (Rijkswaterstaat). En veel succes en plezier gewenst aan projectleider Vera Lange van de HAN en natuurlijk de twee studenten teams!

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *